Asiakasrekisteri – tuloksekas työkalu | Selector

Asiakasrekisteri – tuloksekas työkalu

Asiakasrekisteri eli markkinointirekisteri

Asiakasrekisterillä tarkoitetaan myös markkinointirekisteriä, eli rajattua kohderyhmälistaa yhteystietoineen. Asiakasrekisteri sisältää tärkeimmät tiedot asiakkaista: postisoitteet, puhelinnumerot, yrityksen tai organisaation tiedot, kontaktien nimet ja sähköpostiosoitteet.

Onko sinulla jo oma asiakasrekisteri, mutta haluat uusia, sinua kiinnostavia kohderyhmiä, joita kontaktoida myynti- tai markkinointitarkoituksessa? Tai oletko alkuvaiheessa ja haluat perustaa asiakasrekisterin?

Kohderyhmätyökalumme tarjoaa käyttöösi koko Suomen, Baltian maiden ja Venäjän yritysten yhteystiedot haluamaltasi toimialalta. B2B-kohderyhmän lataaminen yrityksesi käyttöön on helppoa, ja saat vain ne tiedot, joita todella tarvitset!

Asiakasrekisteri – huomioi seuraavat asiat:

Päivitä asiakasrekisteriä ahkerasti: Käyttämällä aina laadukasta ja ajantasaista markkinointirekisteriä varmistat, että markkinointipanostuksesi eivät valu hukkaan ja kontaktoit oikeat päättäjät. Ajan tasalla oleva asiakasrekisteri on sinulle äärimmäisen hyvä työkalu laadukkaisiin liideihin. Näin myös sähköpostilistan päivittäminen tasaisin väliajoin on kriittistä, jotta saat listan avulla tuloksia. Sähköpostilistan päivittäminen tasaisin väliajoin on kriittistä, jotta listan laatu säilyy hyvänä.

Kohdista viestisi oikein: Mieti viesti, joka puhuttelee juuri kyseistä kohderyhmää.

Kun teet sähköpostimarkkinointia, muista antaa vastaanottajalle myös mahdollisuus poistua sähköpostilistalta.

Suoramarkkinointi yrityksille ja siellä työskenteleville hlöille on sallittua, elleivät he ole sitä kieltäneet. Hyvän tavan mukaista on kysyä sähköpostimarkkinointilupa erikseen. Ilman lupaa voit tehdä B2B-markkinointia, jos markkinoimasi palvelu liittyy kyseisen vastaanottajan työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Lue lisää sähköpostilistoihin liittyvästä palvelustamme.

Ajantasainen asiakasrekisteri

Hyödynnä ajantasaisia tietojamme ja lataa itsellesi sinua kiinnostava kohderyhmä. Päivitämme meiltä saatavia organisaatioiden yhteystietoja puhelinhaastatteluin. Meiltä saat myös vain ne tiedot, joita todella tarvitset. Tutustu tarkemmin B2B-kohderyhmäpalveluihimme.