Usein kysyttyjä kysymyksiä |

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tietoja Selectorista voi ladata?

Selectorin kohderyhmiin kuuluvat seuraavat tietoelementit: yrityksen nimi, y-tunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, www-sivujen osoite, toimiala, liikevaihtoluokka, henkilöstöluokka ja päättäjät. Huomaathan, ettei kaikkia tietoja välttämättä ole saatavilla jokaista yritystä koskien.

Onko kohderyhmien tietosisältö sama kaikissa maissa?

Ei ole, kohderyhmien tietosisältö vaihtelee maittain. Esimerkiksi suomessa monien yritysten osalta voidaan tarjota hyvin kattavat päättäjätiedot, kun taas Venäjällä ja Baltiassa kohderyhmään kuuluu vain yksi päättäjä per yritys.

Mitä kohderyhmä maksaa?

Kohderyhmän hinta riippuu sen koosta. Mitä suurempi kohderyhmä, sen edullisempi kappalehinta. Minimiveloitus on 10€. 

Kuinka avaan CSV- ja TXT-tiedostot?

CSV- ja TXT-tiedostot voi avata Excelissä. Tiedostojen avaamisen yhteydessä Excel tarjoaa mahdollisuutta ohjattuun tietojen tuontiin ja kyseisen toiminnon avulla jokainen tietokenttä saadaan omaan sarakkeeseensa Excelissä. Tiedot voi usein tuoda CSV-muotoisena tiedostona suoraan asiakkuudenhallinta- ynnä muihin ohjelmistoihin. 

Mistä maista kohderyhmiä on tarjolla?

Selectorin kautta saa kohderyhmiä Suomesta, Virosta, Liettuasta, Latviasta ja Venäjältä. Muiden maiden kohderyhmiä saa palveluna Bisnodelta, joten otathan yhteyttä! 

Ota yhteyttä: Soita asiakaspalveluumme 09 2727 02333 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@bisnode.fi